INTERRUPTION OF CONTRACT

 ΔΙΑΚΟΠΉ ΣΥΜΒΟΛΑΊΟΥ. 


 Σε διακοπή συμβολαίου αλλά και της συνεργασίας των, προχώρησαν με κοινή συναίνεση ο αναβάτης Fanis Michas με την Zen1One Racing !!!

Ουσιαστικά η κρίση είχε έρθει νωρίτερα, στην μέση του πρωταθλήματος του 2017, αλλά με παρέμβαση και παραίνεση του Κου Παπανικολάου Δημήτρη και τελική συμφωνία με τον αθλητή, αποφασίστηκε από κοινού να ολοκληρωθεί η αγωνιστική χρονιά με στόχο τον αμοιβαίο σεβασμό των χορηγών.

Ο Fanis, παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιουργήθηκαν ολοκλήρωσε την προσπάθεια του με δύο καρό σημαίες στον 3ο και τον 6ο αγώνα, μια δεύτερη θέση στον 2ο, μια τρίτη στον 4ο, μια τέταρτη στον 5ο και μια πέμπτη θέση στον 1ο αγώνα, προσπαθώντας σε όλους τους αγώνες να φέρει τα χρώματα της ομάδος του μπροστά !

Με την λήξη της συνεργασίας ο πιλότος μας ανέφερε:

"Μετά από δυο χρόνια, που αγωνίστηκα για τα χρώματα της Zen1One έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για την λήξη αυτής της συνεργασίας.

Ευχαριστώ την ομάδα μου για τις στιγμές που περάσαμε μαζί και τους εύχομαι καλή επιτυχία στην καινούρια τους επαγγελματική κατεύθυνση.

Με πέντε καρό σε έντεκα αγώνες, θεωρώ την συνεργασία μας επιτυχημένη, ένα μόλις βήμα πριν το πρωτάθλημα το 2016, όπου παρά τις τρεις καρό το χάσαμε από μια εγκατάλειψη στα Μέγαρα στον 3ο αγώνα, αλλά και το 2017 ήμαστε σε απόσταση αναπνοής, τουλάχιστον μέχρι την μέση του, αλλά και την από κοινού απόφαση μας να διακόψουμε οριστικά !"






Related

HOT NEWS 709710223662283384

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



RECENT

COMMENTS

THEOFANIS MICHAS

THEOFANIS MICHAS HISTORY

MOTO SHOP

SPARTANS EXTREME RACING

KARTRACES

KARTNEWS

PERISTERAS TYRES

DUNLOP

TRIUMPH

IMR

STELPET

SHOEI

SIDI

IXS

ROTAX

RACE CALENDAR

2018
HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP

DATEPLACE
1ος31 MARCH – 1 APRILMEGARA
2ος28-29 APRILTRIPOLI
3ος26-27 MAYSERRES
4ος23-24 JUNEMEGARA
5ος1-2 SEPTEMBERSERRES
6ος20 – 21 OKTOBERMEGARA

CONTACT US

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SEARCH

VISITORS

item